Categories: Dolar YorumlarıGenel

Kripto Para Piyaysasında Düşüş Devam Edecek Mi?

Kripto Para Krizi Atlatabilir Mi?

Piyasalarda işlem gören 20 bin den fazla kripto para çeşidi vardır ve bu paraların %99 u ekonomik krizi atlatamaz. Kripto parlar arasında ekonomik ve enflasyonist krizleri atlatabilecek olan para birimi BitCoin dir. Bitcoin diğer coinlere göre matematik hesapları düzgün yapılmış , mühendislik harikası bir sisteme sahiptir. Bitcoin de dalgalanmalar olabilir fakat piyaalardan silinip gitmez.

Kripto Para Yatırımı Ne Zaman Kazandırır?

Kripto para nın , para kazandırması ve 8 – 10 kat artması için 4 ila 8 yıl beklemek gerekir. Zaman zaman dalgalanmalar olsa da, gücünü zaman içerisinde toparlayıp yoluna devam eder.  Bitcoin yöneticileri , Bitcoin için mutlak kazanç vurgusunu yapıyorlar.

Kripto Para Risk Faktörleri

Günümüzde binlerce kripto para mevcut.  ABD bu kripto şirketlerinden şeffaflık istiyor ve mal varlığı beyanında bulunmalarını talep ediyor. Kripto borsaları bu taleplere olumlu dönüş yapmıyor. Kripto para şirketleri varlıkların gizli kalmasından yana oluyor.

Bitcoin için durum diğer kriptolardan farklı ve önümüzdeki günlerde daha şeffaf bir yapıya sahip olacağı söylemler arasında yerini alıyor. Bitcoin işletmecileri , yatırımcıların bitcoin alıp bir süre beklemeleri sonucunda mutlak kazanç elde edebileceklerini ifade ediyorlar. Fakat dünya genelinde yaşanan dalgalanmalar , yatırımcıları daha karlı yatırımlara sürüklediğinden , coin piyasalarında büyük zararlar ortaya çıkardığını unutmamak gerekiyor.

Güvenilir olmayan ve şeffaf olmayan bir coin firması için risk faktörü her zaman en üst dzeydedir. Coin piyasasında tercih edilmesi gereken yatırım aracı piyasaya tutunmuş ve köklü bir firma olmalıdır.

Kripto Para Piyasası Düşüşü

Yatırımcıların kripto paralara yıllarca yapmış oldukları yatırımların bir anda geri çekilmesi ve yatırımcıların farklı araçlara yönlmesi sonucunda hızlı düşüşler yaşndığı bir gerçek. Bu düşüş ne kadar devam eder önceden kestirmek mümkün değil. Piyasalardaki dalgalanma ne kadar devam eder bilinmiyor. Çünkü yatırımcı  hangi yatırım aracına daha fazla yatırım yaparsa , o yatırım aracı değer olarak yükselir.

Şuanki piyasalara bakıldığında kripto paralara yapılan yatırımın kısa vadeli olmaması ve en azından 10 yıl kadar elde tutulması halinde , kripto piyasaları yukarı yönde hızlı yükselişine devam eder. Aksi halde kripto palarında düşüş devam edecektir.

 

 

Bir önceki yazımız olan Dolar Neden Yükseliyor ? Dolar Yükselmeye Devam Edecek Mi ? başlıklı makalemizde dolar yükselecek mi hakkında bilgiler verilmektedir.

Dolar Yorumu

Recent Posts

Dolar Neden Yükseliyor ? Dolar Yükselmeye Devam Edecek Mi ?

Dolar yeniden istikrarlı yükselişine başladı. Dolar Neden Yükseliyor ? Dolar Yükselişi Devam Edecek Mi ?…

2 yıl ago

Dolar Yeniden Canlanıyor , Dolar İçin Yeni Plan

Doların yeniden canlanması şuanki siyasi gerilimin etkileri. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yapılan araştırmalar ve siyasi gerilimlerin…

2 yıl ago

Dolar Neden Düştü ? Dolar Düşüşü Devam Edecek Mi ?

Cumhur Başkanı Erdoğan yapmış olduğu açıklamalar sonrasında dolar ve döviz kurlarında hızlı bir düşüş gerçekleşti.…

2 yıl ago

Doları Patlatacak Yeni Bela Uzman Dolar Yorumu

Doları Patlatacak Yeni Bela Uzman Dolar Yorumu , Faiz düşüşü için ve Dolar yükselişi için…

2 yıl ago

Ekonomist Oktay Teknik Analiz Dolar Hedef 16 TL

Ekonomist Oktay Teknik Analiz Dolar Hedef 16 TL , Dolar cephesinde 2 gündür sakin bir…

2 yıl ago

Güncel Dolar Yorum ve Analist Görüşleri 24.09.2021

Merkez Bankasının faiz indirme kararı ardından dolar hızlı bir yükseliş trendine girdi. Ekonomist ve Finansal …

3 yıl ago

This website uses cookies.