Dolar Yorumu

Güncel Dolar Yorumları Turhan Bozkurt Dolar Ne Kadar Olacak?

28.04.2021
269
Güncel Dolar Yorumları Turhan Bozkurt Dolar Ne Kadar Olacak?

Güncel dolar yorumları , turhan bozkurt dolar için ne anlattı , amerika halk bank davası sonucu, amerika ne yapmaya çalışıyor , dolar ne olacak , dolar yükselecek mi ?

Amerika Başkanı Soykırım Açıklaması Sonrası Dolar Ne Olur ?

Biden’ın Soykırım açıklamasından sonra haftanın ilk gününde temkinli bir açılış oldu. Asya Pasifik borsalarında dolar 8,48TL yükselse de sabah statülerinde ve bizim piyasalar açıldığında 8,40 TL üzerinde , özellikle Kamu Bankaların da ağırlıklı kurumsal yatırımcılardan döviz satışı geldiğini gördük. Bu satışların etkisiyle dolar kuru 8,30 TL kadar geriledi ve 8,28 TL desteğinden döndü. Ancak her şeyden önce bugün ki seviye artık dolarda dip noktanın 8,22TL 8,29 TL bandından 8,29TL 8,39TL hatta 8,40 TL kadar çıkması anlamına geliyor ki Euro 10TL üzerinde kalıcı izler bırakacak hamleler var. Borsada haftanın ilk günü yalancı bahar havası estirildi zaten.

Kapanışa doğru banka endeksinde ki artı değer gün boyu getirdiği primin hepsini kaybettirip eksi dönmesi gösteriyor ki aslında piyasaları ince bir buz tabakasının üzerinde ilerlemeye çalışıyor.
Biden krizin fitilini ateşledi, sırada Halkbank davası bir anlamda fitili çekilmiş bomba var ve piyasalar bunu önümüzde günlerde gün ve gün fiyatlayacaklar.

Halk Bankası Davası 3 Mayısta Sonuçlanacak Dolar Ne Olur ?

Her kesin gözü kulağı 3 Mayıs’ta başlayacak olan Halk bankası davasında olacak. New York Bölge Eyalet Mahkemesinin delillerinin çok kuvvetli olduğu belirtiliyor. Halkbank’ın belki 20 Milyar $ ceza alabileceği iddiası var. Halkbank’ın uluslararası banka sisteminden (Swift) atılma riski.
BİST’te banka hisseleri en %10 daha eriye bilir olması.

Ok yaydan çıktı ,2001 krizini bize mumla aratacak bir kriz ile karşı karşıya kalabiliriz. Krizle boğuşan Türkiye Halkbank’ın olası 20Milyar $ cezasının altından kalkamaz. Halkbank’ın değeri 1 Milyar$ indi.
Maalesef çözüm yok, sıfırı tükettik. Acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacağız.
BİST’te yabancı çıkışı hızlanır ve dolar 10 TL doğru tırmanır, şayet Halkbank’ a dava sonuçlanır ve ceza gelir ise.

Dolar Yorumları

İnternetten Dolar Kazanma Taktikleri

Dolar Dalgalanırken Forex Para Kazandırıyor

Güncel Dolar Kuru Bugün Dolar Ne Kadar ?

 

Bir önceki yazımız olan Güncel Dolar Yorumları Selçuk Geçer Merkez Doları Uçuracak başlıklı makalemizde güncel dolar yorumları hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.