Dolar Yorumu

En Son Dolar Yorumları ? Ekonomistlerin Dolar Tahminleri

26.04.2021
299
En Son Dolar Yorumları ? Ekonomistlerin Dolar Tahminleri

En son dolar yorumları , ekonomistlerin dolar tahmini, yıl sonu dolar tahmini, dolar günlük yorum, anlık usd yorum , usd kur yorum , dolar yeni yorumlar , gerçek dolar yorumları .

En Son Dolar Yorumları Oktay Teknik Analiz Yaptırımlar ve Dolar

Hafta sonu Biden in ermeni açıklaması için çok büyük bir etkisi olmadı. Fakat Amerika Başkanı Biden sözde soykırım ile Türkiye için yaptırım uygulamak isterse Dolar için felaketler yaşanabilir. Amerika da halen Halk Bank davası sürmeye devam ediyor , geçen haftalarda Halkbank kararı alan mahkeme bu kararı erteleyerek yeniden yargı sürecine girdi. Yargı sürecinin uzaması ile Türkiye nin siyasi, tehdit altında olduğunu anlayabiliyoruz.

Merkez Bankası Cephesinde bitmeyen 128 Milyar dolar tartışması halen devam ediyor ve kasanın da boş olduğunu biliyoruz.  Hafta sonu gelen haberler arasında Merkez Bankası başkanı kavcıoğlu nun tv programında konuşmaları ve açıklamaları oldu. Fakat bu açıklamalar piyasalar tarafından tutarlı bulunmadı. Tüm bu sebepler ile döviz kurlarında yukarı yönlü oynamalar meydana geldi.

Dolar Tahmini Oktay Teknik Analiz

Dolar Tahmini  , dolar 8.45 üzerine çıktığı an itibari ile yeni bir rekor kıracak.  8.45 altında kalmaya devam ederse doları kontrol altında tutabilmek için merkez bankası elindeki mevcut doları bozduracaktır.

Merkez bankası toplantılarını erteler ve dolar bu hız ile yükselmeye devam eder ise 1.5 Ay sonra haziran ayı ilk haftası 8.85 seviyesine ulaşır.

Merkez bankası toplantı ertelemez ise ve faiz düşürme kararı alırsa dolar kısa süre içinde 9 TL ye ulaşacaktır.

Ekonomistlerin dolar tahminleri , dolar yorumları kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır.

en son dolar yorumları

En Son Dolar Yorumları Hatice Kolçak Dolar Yükselecek mi ?

Hafta başı gelmesi ile birlikte Asya piyasaları ile birlikte Türkiye piyasalarının açılması sonucu dolar da 8.49 TL lik seviye görülmüş oldu. Amerika Başkanı Biden in sözde soykırım hakkında olan düşüncelerini bir hafta öncesinden Amerika basınından öğrenmiştik. Haberlerin önceden kulaktan gelmesi ile döviz kurunda emin adımlar ile yükseliş devam etmişti. Bundan dolayı Biden açıklamaları sonrası aşırı bir hareketlenme olmadı.

Cumhur Başkanı sözcüsü İbrahim Kalın yapmış olduğu açıklamada , Amerika için aynı şekilde cevap zaman içerisinde verilecektir. İncirlik üssü nün kısıtlanıp , kısıtlanmayacağı gibi atılacak olan adımların ayrıntıları ilerleyen günlerde gelecek. Cumhur Başkanı Erdoğan yarın kabine toplantısında bu açıklamalara karşı açıklama yapacağını belirtti.

Hatice Kolçak Dolar Tahmini

Doların sabah saatlerinde 8.49 seviyelerine yükselmesi ve şuan itibari ile 8.20 seviyelerine çekilme sebebi. Yumuşak bir tavır içerisinde olmamızdan kaynaklı. Dert söylemler ve ilişkileri bozacak açıklamalar yapılmadığından dolayı gerginlik biraz da olsa hafiflemiş gibi görünüyor. Bu haberler ile dolarda gevşeme olduğu gibi döviz kurlarında da gerileme hissedildi. Merkez Bankası toplantısı sonrasında faiz indirim kararı gelirse , dolar için 8.80 lik bandın  bir ay içinde aşılması söz konusu olabilir.

En Son Dolar Yorumları Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

İnternetten Dolar Nasıl Kazanılır ? Dolar Kazanma Teknikleri

Güncel Dolar Kuru Bugün Dolar Ne Kadar ?

Güncel Dolar Yorumları

Bir önceki yazımız olan Güncel Dolar Yorumları Dolar İçin Olumsuz Haberler Geliyor başlıklı makalemizde güncel dolar yorumları hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.